God fortsättning på 2021

Det sägs att 2021 kommer gå väldigt fort och att det är ett år då vi ska kliva ur och stå starka. Bejaka dig själv, livet ger dig ledtrådar. 2022 sägs vara året då allt ska manifesteras.

2020 var för mig ett ganska bra år trots allt, ett år då jag fick fundera på vad jag värdesätter och var jag bör lägga min energi, det jag saknat är mer interaktioner med mina vänner och många av mina yogisar som inte kunnat närvara fysiskt under året. Och gud vad jag saknar kramar, långa innerliga där underbart energiutbyte sker.

2021 börjar för Korulife med pandemilagen som gör att vi tvingas göra ytterligare begränsningar. Vår lokal tillåter att vi vistas max 6 st samtidigt så jag har under gårdagen förändrat lokalen så att vi kan nyttja den fullt ut. För att energiutbytet ska vara lika åt alla håll så kommer alla passen vara 60minuter men jag ökar veckan med ett restorative pass med gong på onsdagar. På så vis får fler möjlighet att komma och jag jobbar ungefär samma tid, hoppas på att det här ska skapa energi för oss alla.

Ett nytt öppet Korulife med mer plats för andetaget

Självklart kan du också vara med via teams, Smsa mig bara på 070-9993656. Platserna på Bokadirekt är för de som vill vara på plats och där finns nu bara 5 platser.

Låt oss nu alla hjälpas åt att genomleva den här våren, hjälp oss små att överleva. Vi kämpar tappert för att du och jag ska ha en morgondag tillsammans. Ska inte sticka under stolen att jag var på väg att lägga ner yogan den här våren men insåg att då skulle det nog inte finnas något Korulife i Åsa mer, än ger jag mig inte men jag behöver din hjälp.

Känn mina kramar…

Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.